Κλάδος Υγείας

Φυσικοθεραπείες

Για την Αθήνα:

10 φυσικοθεραπείες το χρόνο με €15,00 και άλλες 10 με €7,00 και δικαίωμα δωρεάν χρήσης του Φυσικοθεραπευτηρίου του ΕΔΟΕΑΠ για άλλες 20 το χρόνο.

Για τη Θεσσαλονίκη:

10 φυσικοθεραπείες το χρόνο με €15,00 και άλλες 10 με €7,00 και συμμετοχή 20%, και δικαίωμα δωρεάν χρήσης του Φυσικοθεραπευτηρίου του ΕΔΟΕΑΠ για άλλες 20 το χρόνο.

Για περιοχές εκτός Αθηνών (Επαρχία):

20 φυσικοθεραπείες με €15,00 και άλλες 20 με €7,00 το χρόνο.

Εξαιρούνται οι καθηλωμένοι επί κλίνης, είτε από χειρουργικό περιστατικό, είτε από ανίατη νόσο, για τους οποίους εγκρίνονται κατόπιν αιτήσεως με συνημμένες γνωματεύσεις του θεράποντος ιατρού και όσες επιπλέον απαιτούνται.

Φυσικοθεραπεία κατ’ οίκον

Επιπλέον, για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο Φυσικοθεραπευτήριο, η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για πρώτη φορά στην ιστορία του Οργανισμού, σύναψε συνεργασία με εξειδικευμένους σε θέματα διαχείρισης χρόνιων ασθενειών Φυσικοθεραπευτές προκειμένου να διενεργεί συνεδρίες κατ’ οίκον. Για την επίσκεψη του ΦΣΘ του ΕΔΟΕΑΠ στο σπίτι και την παροχή δωρεάν ΦΣΘ, θα πρέπει να υπάρχει γνωμάτευση γιατρού για αδυναμία μετακίνησης λόγω εγχείρησης ή ανίατης νόσου ή καταβολής δυνάμεων και λόγω γηρατειών. Η αίτηση υποβάλλεται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων.