Ψυχολόγος ΕΔΟΕΑΠ

Το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, αναγνωρίζοντας την τεράστια αξία της ψυχικής υγείας, την εντάσσει στο γενικότερο πλαίσιο πολιτικής Υγείας και θέτει σαν προτεραιότητα την ανάπτυξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας ψυχικής υγεία με πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση της υγείας των ασφαλισμένων και την πρόληψη. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με την Ψυχολόγο κα Άρια Χριστοπούλου – υπ. Διδάκτορα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου City  του Λονδίνου , BSc (Hons), MSc , PostMaster στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Η Ψυχολόγος του ΕΔΟΕΑΠ κα Άρια Χριστοπούλου δέχεται με ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 9:00-16:40 και κάθε Τετάρτη από 10:30 – 16:30.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα ορίζεται η πρώτη διαγνωστική επίσκεψη ( διάρκειας 45 λεπτών) από τη Γραμματεία στο τηλ. 210 7264342, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνεται αξιολόγηση του προβλήματος και πλάνο υποστήριξης. Κατόπιν συνεννόησης με την Ψυχολόγο, θα καθορίζεται η έναρξη όπου θα παρέχεται ένας κύκλος θεραπείας ο οποίος θα μπορεί να ολοκληρώνεται σε 12 εβδομαδιαίες συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης . Ο κάθε ασφαλισμένος έχει δικαίωμα 3 κύκλων ψυχοθεραπείας κατά ανώτατο όριο. Η ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται σε ένα πλαίσιο απόλυτης εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας. Η προσέγγιση της θεραπείας γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς.

Το Γραφείο Ψυχολόγου  βρίσκεται στο παλαιό κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ στον 4ο όροφο της οδού Ορμινίου 38.

Για τα ραντεβού σας , καθώς και για κάθε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του κτιρίου της οδού Ορμινίου τηλ. 210 7264342 ( καθημερινά εκτός Σ/Κ ώρες 08.00-16.00 ).

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΟΕΑΠ