Ανακοίνωση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

     Αθήνα, 4/9/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

 

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ανακοινώνει ότι αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Οδοντίατρο κ. Μάρκο Σωτηρόπουλο. Η απόφαση ελήφθη μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην Οδοντιατρική Υπηρεσία και διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Σωτηρόπουλος ενεργώντας ως ελεγκτής ιατρός,  χωρίς να έχει τη σχετική εξουσιοδότηση, ενέκρινε οδοντιατρικές εργασίες. Μεταξύ των εργασιών περιλαμβάνονται και αυτές που είχε πραγματοποιήσει ο εξουσιοδοτημένος προηγούμενος ελεγκτής σε ασφαλισμένους κατά παράβαση κάθε έννοιας δεοντολογίας.

Ταυτόχρονα το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με βάση το πόρισμα ελέγχου της οδοντιατρικής υπηρεσίας αποφάσισε να υποβάλλει αναφορά στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για άλλο οδοντίατρο μη απασχολούμενο στον ΕΔΟΕΑΠ καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει εκδώσει ταυτάριθμες αποδείξεις με διαφορετική ημερομηνία για οδοντιατρικές εργασίες που πραγματοποίησε σε ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ επιθυμεί να διαβεβαιώσει τους μετόχους-μέλη ότι πρώτο και κύριο μέλημά του αποτελεί η διασφάλιση των συμφερόντων τους και ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί κανενός είδους συμπεριφορά που βλάπτει τον Οργανισμό.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ