Ανακοίνωση

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΣΙΣΙΝΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

από  το κτίριο της Ορμηνίου στο κτίριο της Σισίνη  18

 

Αγαπητές/οί  Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του Οργανισμού και των μελών του, οργάνωσε, μετά από προσεκτική μελέτη και με αίσθημα ευθύνης, την αξιοποίηση του κτιρίου επί της οδού Ορμηνίου 38 και Ηριδανού που παρέμενε κλειστό και αναξιοποίητο από το 2003.

Μέσω ανοικτού  διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε με διαφανείς  διαδικασίες, σύσταση Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Τεχνικών του ΤΕΕ, του ΕΜΠ και Νομικών, οι εργασίες ανατέθηκαν σε ανάδοχο εταιρεία. Η κατασκευαστική περίοδος άρχισε και μέσα στον επόμενο χρόνο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Εργασίες θα γίνουν και στα δύο κτίρια. Ήδη υπάρχει κατατεθειμένη μελέτη και έγκριση του αρμόδιου υπουργείου, ενώ έχουν εκδοθεί  οι απαραίτητες Άδειες της Πολεοδομίας.

Λόγω των προαναφερθεισών εργασιών αναδιαμόρφωσης που θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της Ορμηνίου, κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του παιδιατρικού ιατρείου στο κτίριο επί της οδού Σισίνη 18. Συνεπώς, από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010, ο παιδίατρος του ΕΔΟΕΑΠ, κ.Μουστάκας, θα εξετάζει  τους μικρούς ασθενείς μας  (παιδιά ηλικίας έως 15 ετών) στον 1ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Σισίνη 18, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθημερινά από τις 15:00 έως και τις 20:00, χωρίς ραντεβού.

Ευελπιστούμε, ότι σε ένα χρόνο από τώρα το παιδιατρικό του ΕΔΟΕΑΠ θα λειτουργεί πλήρως στο νέο του χώρο.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για όποια δυσκολία προκαλεί αυτή η μεταφορά, που, απ΄ όσο θυμάστε, έγινε πέρυσι,  προκειμένου να προστατέψει  τα παιδιά από τον Η1Ν1 ιό της γρίπης.

Με την ευκαιρία αυτή σας ειδοποιούμε ότι ο αντιγριπικός εμβολιασμός πραγματοποιείται ήδη  από τις 11 Οκτωβρίου 2010, (από 10:00 π.μ. έως  5:00 μ.μ.)  από την ιατρό κα Παναγιωτοπούλου Γεωργία για ενήλικες  στον 1ο όροφο, ενώ ο παιδίατρος κ.Μουστάκας εμβολιάζει ο ίδιος τα παιδιά.

Με τη βεβαιότητα της  κατανόησής σας, ευελπιστώντας πάντα ότι κάθε ενέργειά μας γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας.

 

  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ