ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

Νέο σύστημα πληρωμών στον ΕΔΟΕΑΠ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί/ ές  συνάδελφοι

Η ένοπλη ληστεία του περασμένου Μαΐου  οδήγησε, για λόγους ασφαλείας,  σε  απόφαση για κατάργηση του συστήματος άμεσων πληρωμών στο Ταμείο μας.

Το γεγονός δημιούργησε σειρά προβλημάτων , κυρίως εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων  μετόχων –μελών μας, με συνέπεια η νέα Διοίκηση του Οργανισμού να ζητήσει μελέτη και υποβολή προτάσεων με βάση τις οποίες προχώρησε στην απόφαση για επαναφορά του συστήματος άμεσων πληρωμών  στον ΕΔΟΕΑΠ  αφού πρώτα διασφάλισε τη μέγιστη δυνατή  ασφάλεια για εργαζόμενους , ασφαλισμένους  και επισκέπτες του χώρου.

Τα παραπάνω διασφαλίστηκαν με την υλοποίηση σειράς μέτρων, όπως εγκατάσταση ηλεκτρονικών κλειδαριών, επιπλέον κάμερας ασφαλείας, χρηματοκιβωτίου χρονοκαθυστέρησης,  σύνδεσή μας με ειδοποίηση  αστυνομικών αρχών , ασφάλιση χρημάτων  ( Εθνική Ασφαλιστική ) ασφάλεια  χρηματαποστολής, φύλαξη και ασφάλεια  κτιριακών εγκαταστάσεων ( BRINKS  SA ). Έγινε προσπάθεια να προστατευτεί ο ΕΔΟΕΑΠ, οι υπάλληλοι και τα μέλη μας από κάθε μελλοντική απόπειρα επανάληψης  του περιστατικού , που καταδικάζεται όπως και κάθε απόπειρα βίας και εγκληματικότητας  στην κοινωνία μας.

Έτσι, από 1ης Αυγούστου οι ασφαλισμένοι μπορούν να εισπράττουν άμεσα  δαπάνες ύψους μέχρι 300 ευρώ,  ενώ τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό Ταμείο θα εκκαθαρίζονται δαπάνες ύψους μέχρι 1500 ευρώ  εφ όσον έχουν τα πλήρη και νόμιμα δικαιολογητικά και αφορούν σε μόνιμες και  αιτιολογημένες δαπάνες που εδράζονται σε αποφάσεις  της Διοίκησης.

Οι προς εκκαθάριση αιτήσεις για δαπάνες Υγείας και παροχές  θα κατατίθενται εντός 3  εργάσιμων ημέρων στους λογαριασμούς της ΕΤΕ και εντός 4 ημερών σε όσους τηρούν τραπεζικό λογαριασμό σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα εκτός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Δεν θα υπάρχει Οικονομική επιβάρυνση για το σύστημα ηλεκτρονικής καταβολής των χρημάτων που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι για τις παροχές του Οργανισμού και τις δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως.

 Όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν  προσκομίσει αριθμό ΙΒΑΝ (ο αριθμός αυτός αποτελείται από 25 αριθμούς και ξεκινάει από τους λατινικούς χαρακτήρες GR) παρακαλούμε να το κάνουν άμεσα στο Γραφείο Εξυπηρέτησης  Ασφαλισμένων.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να συμβάλετε ουσιαστικά στην προσπάθεια σύγχρονης διάφανης και καλύτερης εξυπηρέτησης σας και  στην εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου μας, καθώς  όλα τα παραπάνω μέτρα κατατείνουν όχι μόνο στην ασφάλεια, αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας  των υπηρεσιών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ