ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΡΘΙΟΙ , ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

Συνάδελφοι /ες

Ποτέ στο παρελθόν, Διοικητικό  Συμβούλιο του Οργανισμού μας δεν αντιμετώπισε τόσες προκλήσεις και τόση απειλή και δεν χρειάστηκε να πάρει τόσο κρίσιμες και τόσο αποφασιστικές αποφάσεις για το μέλλον όλων μας, με τέτοιο πνεύμα ομοψυχίας και τόση αποφασιστικότητα και αδάμαστη θέληση, όσο το σημερινό, στην διάρκεια των  19 πρώτων μηνών της θητείας του.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. εκφράζουν το σύνολο των μελών του Ανώτατου αυτού οργάνου και είναι κοινή η ευθύνη- αλλά και η τιμή .

Ακόμη, και σε δύσκολες στιγμές κρίσιμων αποφάσεων, η ενότητα, η ομοψυχία, η αλληλοκατανόηση και η καλή πίστη, έβαλαν την σφραγίδα τους σε όλες τις- πολλές , σημαντικές και καίριες – αποφάσεις του. Και αποτελεί έπαινο για τα μέλη του-που το θεωρούν ύψιστο τίτλο τιμής- ότι σε κρίσιμες στιγμές και σε ώρες  δύσκολων  αποφάσεων, η ενότητα, η καλή θέληση και  η εξυπηρέτηση του πραγματικού συμφέροντος του Οργανισμού μας και των χιλιάδων μελών του, τώρα και στο μέλλον αλλά και του πολύτιμου ιατρικού και διοικητικού προσωπικού μας, βοήθησαν  για να  στεκόμαστε όλοι μαζί, πάντοτε  όρθιοι και πάντοτε δυνατοί.

Ζητάμε να λάβετε σοβαρά υπόψιν ότι όλες οι αποφάσεις του Δ.Σ. λαμβάνονται σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ και  τον ισχύοντα Κανονισμό Υγείας , με σοβαρότητα, αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης απ’όλους μας. Ακόμη και απ’όσους διαφωνούν σε επί μέρους θέματα.

Σχετικά με σειρά δημοσιευμάτων τους τελευταίους μήνες η Διοίκηση του Οργανισμού διευκρινίζει ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού  υπεύθυνη για την εφαρμογή των αποφάσεων του Δ.Σ. απέναντί του και απέναντι στο νόμο είναι  η Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κα Ελένη Σπανοπούλου.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ