Κλείστε ραντεβού

Ο ΕΔΟΕΑΠ, ως πρότυπος φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας περίθαλψης ,έχοντας τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ,εξασφαλίζει σε όλους ισότιμη και εύκολη πρόσβαση στις  υπηρεσίες υγείας.

Όλοι οι ασφαλισμένοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους που ασφαλίζονται στον ΕΔΟΕΑΠ, μπορούν να εξυπηρετούνται από τους γιατρούς του Οργανισμού και από Συμβεβλημένους ιδιώτες γιατρούς. Μπορούν επιπλέον να επιλέγουν ιατρούς μη συμβεβλημένους και να αποζημιώνονται  σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές και το νέο Κανονισμό Υγείας .Οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να ενημερώνονται για τη λίστα των συμβεβλημένων, η οποία  υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ (www.edoeap.gr).

Το Τμήμα Ηλ.ραντεβού και η γραμμή 15315 παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους και διευκολύνει την ομαλή πρόσβαση στα ιατρεία του Οργανισμού. Συμβάλλει καθοριστικά στην οργανωτική τους λειτουργία και προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τους χρόνους αναμονής . Φροντίζει ακόμη να ενημερώνει προσωπικά τους ασφαλισμένους σε περιπτώσεις ακυρώσεων ή μεταβολών, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία.

Αρκετά συχνά ωστόσο, παρατηρείται το γεγονός ότι πολλοί από τους ασφαλισμένους δεν προσέρχονται καθόλου στο προγραμματισμένο ραντεβού ή καθυστερούν στην ώρα προσέλευσης . Αυτό προκαλεί δυσλειτουργία, επιβαρύνει σημαντικά το χρόνο αναμονής και αποτελεί εμπόδιο πρόσβασης των ασφαλισμένων που έχουν πραγματική ανάγκη.

Είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε ότι οι ιατρικές υπηρεσίες είναι κοινωνικό αγαθό  υψηλής προστιθέμενης αξίας  και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να προσεγγίζεται με το δέοντα σεβασμό . Η συνέπεια στην ώρα προσέλευσης και η επιμελής τήρηση του προγράμματος των ραντεβού είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Επιπλέον, η τήρηση του προκαθορισμένου χρόνου , διευκολύνει  την ποιότητα της επικοινωνίας μεταξύ γιατρού-ασθενή καθώς και του νοσηλευτικού προσωπικού και  συμβάλλει στη μείωση της έντασης και του άγχους όλων των εμπλεκομένων .

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ραντεβού είναι απαραίτητο για όλες τις ειδικότητες , εκτός των Παθολόγων και του Παιδιάτρου. Για τις αιματολογικές – βιοχημικές εξετάσεις καθώς και για το Ακτινολογικό Τμήμα, δεν απαιτείται ραντεβού. Απαραίτητο είναι ωστόσο το παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού ΕΔΟΕΑΠ.

Για να κλείσετε ραντεβού σε γιατρό του ΕΔΟΕΑΠ μπορείτε:

  • Να καλέσετε τη γραμμή ηλεκτρονικών ραντεβού 15315 (ώρες 08.00-17.00 καθημερινά εκτός Σ/Κ)
  • Να κάνετε απ’ απευθείας συνεννόηση στο τμήμα Ηλ.Ραντεβού  ( στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Σισίνη ) με φυσική παρουσία .

Κατά την προσέλευσή σας στο Τμήμα ηλ.ραντεβού, παραλαμβάνετε ως υπενθύμιση ειδικό έντυπο, όπου αναγράφεται η ώρα , η ημερομηνία του ραντεβού σας , ο ιατρός και το είδος της εξέτασης .

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε το ραντεβού σας, οφείλετε να ενημερώσετε έγκαιρα. Μην στερείτε την ευκαιρία από το συνάδελφο που έχει πραγματική ανάγκη να επισκεφθεί το γιατρό του.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης , το ραντεβού σας θα ακυρώνεται.

Η Διοίκηση του Οργανισμού, σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή, αποστέλλει μήνυμα αλληλεγγύης και συνεργασίας και προσπαθεί να μας ευαισθητοποιήσει στην κατεύθυνση της κοινωνικής  ευθύνης  για να έχουμε έναν ΕΔΟΕΑΠ ισχυρό , ασπίδα προστασίας για την ΥΓΕΙΑ & ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ 

Το Τμήμα ιατρικών ραντεβού λειτουργεί από τις 08.00- 17.00 καθημερινά εκτός Σ/Κ.

Οι ασφαλισμένοι μας, για να κλείσουν ραντεβού με  τους γιατρούς ΕΔΟΕΑΠ όλων των ειδικοτήτων (εκτός από τους Παθολόγους και τον Παιδίατρο ) μπορούν να καλούν ( με αστική χρέωση )  στη γραμμή  15315  ( από τις 08.00- 17.00) .

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιατρική Υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 7 μ.μ. (τηλεφωνικό κέντρο 210 7264700). Για τα ωράρια των Ιατρών ΕΔΟΕΑΠ μπορείτε να ενημερώνεστε στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΟΙ ΕΔΟΕΑΠ.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας ξεκίνησε η λειτουργία του αναβαθμισμένου τηλεφωνικού κέντρου του ΕΔΟΕΑΠ. Συγκεκριμένα, κατά την κλήση , ακούγονται τα ακόλουθα ηχητικά μηνύματα :

 Διάστημα Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 16:00

Έχετε καλέσει τον ΕΔΟΕΑΠ.

Οι ώρες λειτουργίας του Οργανισμού είναι από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Για τα Ιατρεία και Εργαστήρια πιέστε 1.

Για τις Διοικητικές Υπηρεσίες πιέστε 2.

Για να κλείσετε ραντεβού – εκτός Παθολόγων και Παιδιάτρου – παρακαλούμε καλέστε τη γραμμή 15315 από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Διαφορετικά, περιμένετε να συνδεθείτε με το Τηλεφωνικό Κέντρο.

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Για τη Γραμματεία Αρχιάτρου και την Έκδοση Εισιτηρίων Νοσηλείας πιέστε 1
Για τη Γραμματεία Γυναικολογικού και Ορθοπεδικού πιέστε 2
Για τη Γραμματεία των λοιπών Ιατρείων πιέστε 3
Για τη Γραμματεία Ακτινολογικού πιέστε 4
Για τη Γραμματεία Μικροβιολογικού πιέστε 5
Για τη Γραμματεία Οδοντιατρείων πιέστε 6
Για το Φυσικοθεραπευτήριο πιέστε 7

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Για το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων πιέστε 1
Για τη Νοσοκομειακή Περίθαλψη πιέστε 2
Για τον Τομέα Ασφάλισης πιέστε 3
Για το Λογιστήριο πιέστε 4
Για το Αγγελιόσημο και τις Εισφορές πιέστε 5
Για τη Γραμματεία Διεύθυνσης πιέστε 6
Για τη Γραμματεία Διοίκησης πιέστε 7

 

Διάστημα Δευτέρα έως Παρασκευή, 16:00 – 19:00

 Έχετε καλέσει τον ΕΔΟΕΑΠ.

Για τις Διοικητικές Υπηρεσίες μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Για να κλείσετε ραντεβού – εκτός Παθολόγων και Παιδιάτρου – παρακαλούμε καλέστε τη γραμμή 15315 από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Για τη Γραμματεία Γυναικολογικού και Ορθοπεδικού πιέστε 1
Για τη Γραμματεία Παιδιάτρου πιέστε 2
Για τη Γραμματεία των λοιπών Ιατρείων πιέστε 3
Για τη Γραμματεία Ακτινολογικού πιέστε 4
Για τη Γραμματεία Οδοντιατρείων πιέστε 5
Για το Φυσικοθεραπευτήριο πιέστε 6

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ

Τις ημέρες και ώρες που δεν λειτουργεί ο Ασφαλιστικός μας Οργανισμός (Σαββατοκύριακα, αργίες, νυχτερινές ώρες) οι ασφαλισμένοι μπορούν να συμβουλεύονται τον εφημερεύοντα ιατρό, από τον οποίο και θα παίρνουν σχετικές οδηγίες για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν (τηλέφωνο εφημερίας 2107250050).

* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά