Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις
Δεκέμβριος 2020
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου  2020   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ  Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι ο Ασφαλιστικός Οργανισμός επικούρησης, περίθαλψης και πρόνοιας των απασχολουμένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, επιχειρήσεων και εκμεταλλεύσεων που δραστηριοποιούνται σε όλη τη χώρα, … Περισσότερα »

Νέος αρχίατρος του ΕΔΟΕΑΠ ο δρ. Εμμανουήλ Α. Ανδρεάδης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Νέος αρχίατρος του ΕΔΟΕΑΠ ο δρ. Εμμανουήλ Α. Ανδρεάδης   Ο δρ. Εμμανουήλ Α. Ανδρεάδης, ειδικός παθολόγος-υπερτασιολόγος, είναι ο νέος αρχίατρος του ΕΔΟΕΑΠ. Με μακρά θητεία στη μάχιμη ιατρική, ο κ. Ανδρεάδης αναλαμβάνει τα ηνία των Ιατρικών … Περισσότερα »

Νοέμβριος 2020
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ  ΑΚΑ-ΑΚΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10/2020 ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αθήνα 30/11/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ  ΑΚΑ-ΑΚΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10/2020 ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΕ χωρίς ΑΚΑ ΚΑΙ ΑΚΕΕΔ   Σας ενημερώνουμε ότι οι αναλυτικές καταστάσεις ΑΚΑ-ΑΚΕ μισθολογικής περιόδου 10/2020, για κοινές επιχειρήσεις, θα γίνονται δεκτές, … Περισσότερα »

Συνεχίζεται ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Κατά σειρά προτεραιότητας και οι μη ευπαθείς ομάδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνεχίζεται ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Κατά σειρά προτεραιότητας και οι μη ευπαθείς ομάδες   Συνεχίζεται κανονικά ο αντιγριπικός εμβολιασμός εντός και εκτός του ΕΔΟΕΑΠ. Το ενδιαφέρον τους μπορούν να εκδηλώσουν και οι λιγότερο ευπαθείς ομάδες, ώστε να εμβολιαστούν εντός … Περισσότερα »

Στο dentalcheck@edoeap.gr η ηλεκτρονική υποβολή οδοντιατρικών δαπανών

Στο dentalcheck@edoeap.gr η ηλεκτρονική υποβολή οδοντιατρικών δαπανών     Υπενθυμίζεται στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ ότι για την ηλεκτρονική υποβολή οδοντιατρικών δαπανών ή ό,τι άλλο αφορά στις οδοντιατρικές υπηρεσίες του Οργανισμού θα πρέπει να κάνουν χρήση του email dentalcheck@edoeap.gr.   Το … Περισσότερα »

Στο κτήριο της Σισίνη οι παιδοψυχίατροι του Οργανισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στο κτήριο της Σισίνη οι παιδοψυχίατροι του Οργανισμού   Στο κτήριο επί της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού στην Αθήνα (α’ όροφος) δέχονται τα ραντεβού τους οι παιδοψυχίατροι του Οργανισμού, Σοφία Μανωλέσου και Χρυσάνθη Ανομίτρη (Τρίτη και Πέμπτη 14:00-19:00 και … Περισσότερα »

Ηλεκτρονική Υποβολή Δαπανών Υγείας στον ΕΔΟΕΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Ηλεκτρονική Υποβολή Δαπανών Υγείας στον ΕΔΟΕΑΠ   Προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας προσέλευσης στον Οργανισμό, οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ μπορούν και ηλεκτρονικά -από τον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό- να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά των δαπανών υγείας τους. Ο … Περισσότερα »

ΧΡΗΣΗ ΔΙΨΗΦΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΚΑ-ΑΚΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10/2020 ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα 13/11/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: ΧΡΗΣΗ ΔΙΨΗΦΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΚΑ-ΑΚΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10/2020 ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ   Σας ενημερώνουμε ότι, καθώς από 6/11/2020 και εντεύθεν ο e-ΕΦΚΑ χρησιμοποιεί τριψήφιους τύπους αποδοχών στις υποβολές των … Περισσότερα »

Online εφαρμογή εύρεσης συμβεβλημένων ιατρών δημιούργησε ο ΕΔΟΕΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Online εφαρμογή εύρεσης συμβεβλημένων ιατρών δημιούργησε ο ΕΔΟΕΑΠ   Ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ μπορούν να εντοπίσουν άμεσα τον πλέον κοντινό τους συμβεβλημένο ιατρό, ανά ειδικότητα, δημιούργησε ο ΕΔΟΕΑΠ. Η εφαρμογή βρίσκεται στην κεντρική … Περισσότερα »

Ενημέρωση για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημέρωση για τον αντιγριπικό εμβολιασμό   Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει ότι ο αντιγριπικός εμβολιασμός συνεχίζεται κανονικά τόσο εντός όσο και εκτός του Οργανισμού. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης πανδημίας ο εμβολιασμός καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός για τη μείωση του φορτίου της … Περισσότερα »