Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις
Μάρτιος 2021
Παράταση υποβολής ΑΚΑ-ΑΚΕ, ΑΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΚΑ, ΑΚΕΕΔ μηνός Ιανουαρίου 2021 για κοινές επιχειρήσεις έως 10/3/2021

Αθήνα 26/2/2021  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΘΕΜΑ: «Παράταση υποβολής ΑΚΑ-ΑΚΕ, ΑΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΚΑ, ΑΚΕΕΔ μηνός Ιανουαρίου 2021 για κοινές επιχειρήσεις έως 10/3/2021»   Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής της ΑΚΑ-ΑΚΕ μηνός Ιανουαρίου 2021 και Δώρου Χριστουγέννων έτους 2020 για κοινές επιχειρήσεις, παρατείνεται … Περισσότερα »

Φεβρουάριος 2021
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟ ΕΛΕΓΚΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟ ΕΛΕΓΚΤΗ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ (ΕΔΟΕΑΠ) προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του, προτίθεται να συνάψει εξάμηνη σύμβαση πλήρους απασχόλησης  για 1 θέση Ιατρού Ελεγκτού, στην ιατρική υπηρεσία στην Αθήνα. Οι υποψήφιοι θα … Περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Λογιστήριο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ   Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.) προκειμένου να αντιμετωπίσει  ανάγκες του, προτίθεται να προσλάβει και προκηρύσσει θέση  υπαλλήλου για το Τμήμα  Λογιστηρίου του  Τομέα Οικονομικών & Εσόδων.   Οι υποψήφιοι θα  πρέπει να έχουν … Περισσότερα »

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Απεικόνιση Δώρου Χριστουγέννων για το 2020

Αθήνα 18/2/2021   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΘΕΜΑ: 1) Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης του Δώρου Χριστουγέννων 2020 (Δ.Χ. 2020) για εργαζόμενους: των οποίων ανεστάλησαν οι συμβάσεις εργασίας ενταχθέντες στον Μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ» 2) Επέκταση … Περισσότερα »

Aνακοίνωση με οδηγίες-πληροφορίες για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Τι πρέπει να ξέρετε για τον εμβολιασμό κατά Covid-19 και πότε θα πάρουν σειρά οι ευπαθείς ομάδες Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 βρίσκεται εν εξελίξει βάσει ηλικιακών και ευπαθών ομάδων, υπό τον πλήρη σχεδιασμό και έλεγχο … Περισσότερα »

Τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο επικοινωνίας ΕΔΟΕΑΠ Αθήνας.

Τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο επικοινωνίας ΕΔΟΕΑΠ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Αθήνα Επείγοντα στο mail ga@edoeap.gr, γιατρός εφημερίας 2107250050. Για Αρχίατρο 6945291946. Θεσσαλονίκη Για επείγοντα στο mail typthess@edoeap.gr και για γιατρό στο τηλέφωνο εφημερίας 6982447854, 2310236214.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Απεικόνιση Δώρου Χριστουγέννων για το 2020

Αθήνα 15/2/2021   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΘΕΜΑ: Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης του Δώρου Χριστουγέννων 2020 (Δ.Χ. 2020) για εργαζόμενους: των οποίων ανεστάλησαν οι συμβάσεις εργασίας ενταχθέντες στον Μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ»     Σας … Περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΟΕΑΠ: Λόγω κακοκαιρίας προσωρινά προβλήματα δικτύου στην Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΟΕΑΠ: Λόγω κακοκαιρίας προσωρινά προβλήματα δικτύου στην Αθήνα   Πρόβλημα στη λειτουργία των υπηρεσιών Διαδικτύου αντιμετώπισε ο ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα, με υπαιτιότητα του  παρόχου (Cosmote), λόγω της χιονόπτωσης. Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί. Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την … Περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου με rapid test

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου  με rapid test   Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει στα Μέσα Ενημέρωσης το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου που διενεργεί  έναντι του covid-19 με rapid test από το Δεκέμβριο. Απευθύνεται σε όλα τα ΜΜΕ πανελλαδικά, εστιάζοντας … Περισσότερα »

Τα emails επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων

ΕΔΟΕΑΠ: Τα emails επικοινωνίας  και εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων   Ο ΕΔΟΕΑΠ ενημερώνει τους ασφαλισμένους για τη δυνατότητα εξυπηρέτησής τους σε ιατρικά και διοικητικά ζητήματα μέσω συγκεκριμένων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.   Ιατρικές Υπηρεσίες  secretary@edoeap.gr: Αιτήματα για συνταγογράφηση φαρμάκων-εξετάσεων (συνοδευόμενα από σχετικά … Περισσότερα »