Χώρος Μελών
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κας ΓΙΕΜΕΛΟΥ Τατιάνα Γιέμελου
ΠΡΟΤΑΣΗ σ.ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

ΠΡΟΣ ΔΣ ΕΣΗΕΜΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 6.11.12 Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ, στα τέλη του 1500 είχε γράψει «Pen is mighter than the sword».  Εμείς έχουμε την πένα και απέναντι στο ξίφος, αντί να την σηκώσουμε και να πολεμήσουμε, την αφήνουμε κάτω και λέμε … Περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κου ΒΑΤΙΔΗ Βασίλης Βατίδης

Ευχαριστήρια επιστολή κου Βατίδη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κου ΜΠΟΡΝΟΒΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΡΝΟΒΑΣ

Γειά σας, Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος του θεραπευτικού γυμναστηρίου με την κα Σοφία Μπακατσάκη θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για τις πολύ καλές εντυπώσεις και τα ωφέλη που αποκόμησα. Οταν πήγα για πρώτη φορά ήμουν σε πολύ … Περισσότερα »

ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

Μια μεγάλη ανηφόρα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Μια τρικυμία ζωής φαίνεται να δίνει τη θέση της στη νηνεμία. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι άνθρωποι πρέπει να μοιράζονται τις περιπέτειές τους μόνο όταν αυτές τελειώνουν. Αφού περάσουν μόνοι τους μέσα … Περισσότερα »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΛΕΤΣΑ ΑΠΟ ΕΔΟΕΑΠ

Προς Την κα Σταματίνα Λέτσα Μέλος ΕΔΟΕΑΠ Α.Μ. 1806   Συνάδελφε, Το Γυμναστήριο του ΕΔΟΕΑΠ δεν ήταν αυτοσκοπός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη λειτουργία στο πλαίσιο ανακατασκευής του κτιρίου της Οδού Ορμινίου, που όπως καλά γνωρίζετε ρήμαζε όλα αυτά τα χρόνια. Το … Περισσότερα »