ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

Καλωσήρθατε στη νέα ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ σας παρουσιάζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού, με την οποία εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στη μεταξύ μας επικοινωνία και στην ενημέρωση των ασφαλισμένων.

Ιδιαίτερα σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τον Κλάδο μας αλλά και για την Κοινωνική Ασφάλιση όλων των Ελλήνων, αυτός ο νέος δίαυλος επικοινωνίας είναι πολύτιμος. Θέλουμε να τον αξιοποιήσουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Θέλουμε να αποτελέσει όπλο στην προσπάθειά μας για συστηματική, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε ένα κοινό μέτωπο άμυνας απέναντι στην πρωτοφανή λεηλασία της ζωής όλων μας με την οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι.

Δημιουργήσαμε τη νέα μας ιστοσελίδα με στόχο να αναδείξει το ανθρώπινο, σύγχρονο, διάφανο και δυναμικό πρόσωπο του ΕΔΟΕΑΠ.

Όλοι οι άνθρωποι του Οργανισμού μας επένδυσαν κόπο και προσπάθεια για να μπορεί σήμερα να προσφέρει πληροφόρηση αλλά και μια σειρά από πρακτικά και χρήσιμα εργαλεία, για να διευκολύνει τα μέλη μας στις συναλλαγές με τις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για όλους μας, θέλουμε να θέσουμε τη νέα ιστοσελίδα στην υπηρεσία της κοινής προσπάθειας όλων των Ενώσεων και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη απήχηση και δύναμη στη φωνή του Κλάδου μας προς την Κοινωνία.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας καλούμε με θέρμη να συνεισφέρετε με τις ιδέες σας, να μας ενημερώνετε για τα θέματά σας τα οποία μπορούν να εμπλουτίζουν την όψη του νέου μας site και να προσφέρουν σε όλους μας πληροφορία ικανή να μας ενδυναμώσει και να εξυπηρετήσει.Περιμένουμε τις ιδέες και τα άρθρα σας στο editor@edoeap.gr.

Είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα, συνοδοιπόροι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                       Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ
Ελένη Σπανοπούλου, Πρόεδρος
Παναγιώτης Νεστορίδης, Αντιπρόεδρος
Αργύρης Δεμερτζής, Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Μυλωνάς, Ταμίας
Παναγιώτης Τσούτσιας, Πρόεδρος Τ.Υ.Π
Τα Μέλη: Ελένη Δελβινιώτη, Γεώργιος Βλαβιανός, Μαρία Παπατόλια, Σίμος Καταϊφτσής