Νέα και ανακοινώσεις

Υγιή Ταμεία για όλους!

ΟΧΙ στον "άρρωστο" ΕΟΠΥΥ

«Σε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΟΧΙ  ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα, σε αυτή την τραγική συγκυρία για όλους τους Έλληνες, ο Κλάδος μας και όλα τα υγιή Ταμεία της Ελλάδας σύρονται  μαζικά στον  ανάπηρο από τη γέννηση του και Κρατικοδίαιτο ΕΟΠΥΥ, δηλαδή στην καταστροφή», αναφέρουν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ Αργύρης Δεμερτζής και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Ελένη Σπανοπούλου.

Και τονίζουν: «ΔΕΝ  ΖΗΤΑΜΕ εξαίρεση!!! ΖΗΤΑΜΕ το Δικαίωμα να ζήσουμε με υγιές ασφαλιστικό σύστημα Περίθαλψης  και Σύνταξης, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές από τους εργοδότες, χωρίς κρατική επιδότηση, χωρίς να επιβαρύνουμε τον κρατικό προϋπολογισμό και τον Έλληνα φορολογούμενο».

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τον Κλάδο μας και για την κοινωνική ασφάλιση όλων των πολιτών, ο ΕΔΟΕΑΠ ζητά από όλα τα μέλη του να προβάλλουν, να προωθήσουν, να μεταδώσουν το μήνυμα:

ΝΑΙ στα υγιή Ταμεία για όλους – ΟΧΙ στον “άρρωστο” ΕΟΠΥΥ“.

Παρακαλούμε θερμά να αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο τα banners που οδηγούν στην αναλυτική τεκμηρίωση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Αναρτήστε τα σε ιστοσελίδες, ειδησεογραφικά sites, blogs, εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, κλπ, συνδέοντάς τα είτε με την αρχική σελίδα του ΕΔΟΕΑΠ, www.edoeap.gr, είτε με το link http://edoeap.weebly.com.

Είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Τομέα Επικοινωνίας του ΕΔΟΕΑΠ, info@edoeap.gr
Συνδεθείτε μαζί μας στο twitter