Νέα και ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε το Δ.Σ ΕΔΟΕΑΠ στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ μετά την Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών και τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

«Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δραματική καθώς ο Κλάδος μας βιώνει την πιο μεγάλη Κρίση στην ιστορία του, με την ανεργία, τον μαρασμό και την ανασφάλεια να διογκώνονται επικίνδυνα, γι’ αυτό και θα απαιτηθεί στενή συνεργασία, ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας αλλά και στρατηγικός σχεδιασμός  στη βάση της σκληρής δουλειάς και της διαρκούς ετοιμότητας.

Έχουμε κοινά μέτωπα διεκδίκησης και είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε μαζί, με συναδελφικό αίσθημα και απολύτως συνειδητοποιημένοι και προσηλωμένοι μπροστά στη μεγάλη και ιστορική ευθύνη που φέρουμε για το μέλλον του Κλάδου των ΜΜΕ και των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν. Θα ήταν μεγάλη χαρά να έχουμε σύντομα την ευκαιρία μιας συνάντησης για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο αλλά και προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον ΕΔΟΕΑΠ», αναφέρονται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Δείτε τη συγχαρητήρια επιστολή από το Δ.Σ ΕΔΟΕΑΠ προς το νέο Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ.

Δείτε το συνημμένο αρχείο