ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΑΞΙΑ απάντηση σε ANΆΞΙΑ επίθεση

Η Διοίκηση διαψεύδει ατεκμηρίωτες επιθέσεις

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ καταγγέλλει ως προσβλητικά και αναληθή τα ανώνυμα δημοσιεύματα που συστηματικά, από  τον περασμένο Ιούνιο, δημοσιεύει εναντίον της Διοίκησης του Οργανισμού η έντυπη και διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Αξία».

Για την ενημέρωση των μελών μας δημοσιοποιείται στο Διαδίκτυο η απαντητική  επιστολή η οποία εστάλη, με ομόφωνη απόφαση και εντολή του ΔΣ, από τον Γενικό Διευθυντή του Ταμείου και εκφράζει τη θέση της Διοίκησης του Οργανισμού μας.

Η Δημοσιογραφία που δεν έχει τίποτε να φοβηθεί, όταν λαμβάνει επίσημη διάψευση δεν απευθύνει ανωνύμως … «καυτά ερωτήματα», αλλά ερευνά, τεκμηριώνει και απαντά με στοιχεία.

Είθισται δε να το πράττει και πριν διαψευστεί!

Όχι εκ των υστέρων, αλλά στο ρεπορτάζ, εκεί δηλαδή όπου κρινόμαστε όλοι οι άνθρωποι των ΜΜΕ!

Όλα τα άλλα είναι ατεκμηρίωτα και ύποπτα.

Το ΔΣ απάντησε και δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια. Αυτού του είδους τα δημοσιεύματα πάντως, δεν πρόκειται να εμποδίσουν την προσπάθεια μας για την προάσπιση του Ταμείου και του  Κλάδου από τέτοιες θλιβερές συμπεριφορές, αλλά και τον καταλογισμό ευθυνών και χρεών σε όσους ζημιώνουν τον ΕΔΟΕΑΠ.

Και τέλος, ειδικά για το θέμα εργαζόμενων, που συκοφαντούνται από την εφημερίδα αυτή, διαβεβαιώνουμε δημόσια ότι καμία απολύτως ηθική, νομική, ιατρική, διοικητική  και επαγγελματική παράβαση δεν χωρεί στην περίπτωση τους. Είναι  τιμή μας που εργάζονται για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ