Νέα και ανακοινώσεις

Μεταφέρεται το Ορθοπεδικό Ιατρείο ΕΔΟΕΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΔΟΕΑΠ

ΣΤΟ   ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΙΣΙΝΗ & ΗΡΙΔΑΝΟΥ

 

Συνάδελφοι,

 

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών και για λόγους διευκόλυνσης πρόσβασης των ασφαλισμένων μας σε όλες τις Ιατρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού, αποφάσισε  τη μεταφορά του ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ από το κτίριο της οδού Ορμινίου, στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού ικανοποιώντας παράλληλα το δίκαιο σχετικό αίτημα ασφαλισμένων.

 

Συγκεκριμένα, το ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, μεταφέρεται από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013  στο 2ο όροφο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού (στο χώρο που μέχρι σήμερα λειτουργούσε για την πραγματοποίηση εμβολιασμών). Οι εμβολιασμοί θα γίνονται πλέον σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 3ου ορόφου .

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ορθοπεδικοί ΕΔΟΕΑΠ εξετάζουν κατόπιν ραντεβού (καλώντας στη γραμμή ραντεβού 15315 Δευτ-Παρ 08.00-15.00). Το ωράριο  των Ορθοπεδικών του ΕΔΟΕΑΠ παραμένει ίδιο . Συγκεκριμένα :

 

  • Δρ. Αντώνης Αγγουλές Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 14.00-19.00 & Τρίτη, Πέμπτη 09.00-14.00
  • Κυρία Ευαγγελία Παπαγγελή Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 09.00-14.00 & Τρίτη, Πέμπτη 14.00-19.00

 

Η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων αποτελεί βασική προτεραιότητα του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ. Κάθε ενέργεια ή μεταβολή πραγματοποιείται  προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ