Νέα και ανακοινώσεις

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ(CR) ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Νέο σύστημα  Ψηφιοποιημένης Υπολογιστικής Ακτινογραφίας (CR )  στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του ΕΔΟΕΑΠ

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε ο νέος ψηφιοποιητής στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του ΕΔΟΕΑΠ, το οποίο εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται προς όφελος των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ. Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε με απόφαση του Δ.Σ., προκειμένου ο Οργανισμός να ανταποκριθεί  στα σύγχρονα δεδομένα και να δοθεί η δυνατότητα για την πραγματοποίηση ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων ψηφιακής ανάλυσης.

            Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την εγκατάσταση του ψηφιοποιητή εξασφαλίζεται:

  1. Αύξηση της διαγνωστικής ακρίβειας των ακτινογραφιών από το ιατρικό προσωπικό (επεξεργασία των ακτινογραφιών στον υπολογιστή).
  2. Δυνατότητα συγκεκριμενοποίησης σημείων επί των ακτινογραφιών και σύνδεση αυτών με τις ιατρικές γνωματεύσεις (εισαγωγή συμβόλων και σημειώσεων στις ακτινογραφίες).
  3. Λιγότερη ακτινοβολία για τους ασθενείς, λόγω εξάλειψης των άσκοπων επαναλήψεων (επεξεργασία των ακτινογραφιών στον υπολογιστή).
  4. Εξοικονόμηση του ετήσιου κόστους για εξετάσεις εκτός ΕΔΟΕΑΠ.

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο ΕΔΟΕΑΠ προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας τη δυνατότητα έγκυρης διάγνωσης και  καλύπτει μεγάλη γκάμα εξετάσεων. Στελεχώνεται από εξειδικευμένο ιατρικό και τεχνολογικό προσωπικό το οποίο βρίσκεται στη διάθεση όλων των ασφαλισμένων παρέχοντας υπηρεσίες υγείας και εξατομικευμένη φροντίδα αξιοποιώντας σύγχρονες υποδομές .

Το Ακτινολογικό Τμήμα λειτουργεί από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08.00-19.00

            Για τη διενέργεια ακτινογραφιών και μαστογραφίας δεν απαιτείται ραντεβού ενώ για τους υπερήχους, οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα ηλεκτρονικών ραντεβού ή να καλούν στη γραμμή 15315 καθημερινά  ( εκτός Σ/Κ ) και ώρες 08.00-17.00.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΤΣΗΣ                      ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ