Νέα και ανακοινώσεις

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΩ GENERAL

Συνάδελφοι,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, ο ΕΔΟΕΑΠ διακόπτει τη σύμβαση συνεργασίας με το νοσηλευτήριο ΙΑΣΩ GENERAL, από 9/11/2015.

 Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη διαπίστωση περιπτώσεων υπερβαλλουσών χρεώσεων αμοιβών ιατρών σε ασφαλισμένους, σε σχέση με τα προβλεπόμενα στη μέχρι σήμερα σύμβαση με το νοσηλευτήριο.

Εφεξής, οι ασφαλισμένοι που θα επιλέξουν τη νοσηλεία τους στο ΙΑΣΩ GENERAL, θα πρέπει να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία για την έκδοση εισιτηρίου για μη συμβεβλημένα νοσηλευτήρια. Το κόστος της νοσηλείας θα καταβάλλεται απευθείας στο νοσηλευτήριο από τον ασφαλισμένο. Κατόπιν, μετά την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών – παραστατικών στις Υπηρεσίες μας, ο ασφαλισμένος θα αποζημιώνεται από τον ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές.

Οι  Υπηρεσίες του Οργανισμού βρίσκονται στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε:

Για την κοστολόγηση  νοσηλειών  με τον αρμόδιο υπάλληλο του  ΤΥΠ κ. Μ. Ζώταλη, τηλ. 2107264728.

Για την έκδοση εισιτήριων με τη Γραμματεία Αρχιάτρου, τηλ. 2107264807.   

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με νοσηλευτήρια για την επίτευξη επωφελών συνεργασιών και την υπογραφή συμβάσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες περίθαλψης των ασφαλισμένων μας.

 TO Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ