ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΔΟΕΑΠ ΜΕ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Συνάδελφοι,

H Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πάσχοντες ασφαλισμένους του Οργανισμού από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση, εφαρμόζονται ειδικά διαμορφωμένα ΚΕΝ (DRGs)- Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια που είναι ο νέος σύγχρονος τρόπος χρηματοδότησης των Νοσηλευτηρίων, στα οποία περιλαμβάνονται τόσο η νοσηλεία, όσο και οι αμοιβές των ιατρών καθώς και το υγειονομικό υλικό (εκτός από ειδικές περιπτώσεις όπου αυτό περιγράφεται ) εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο υψηλό δείκτη στη συνάρτηση κόστους – οφέλους  τόσο για τον Οργανισμό όσο και για τους ασφαλισμένους του .

Επιπλέον, οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ και τα προστατευόμενα μέλη τους , θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Ωνασείου καταβάλλοντας πέρα από τη συμμετοχή τους για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται  τη διαφορά από προκαθορισμένες τιμές βάσει ειδικού τιμοκαταλόγου.

Επισημαίνεται ότι για τις περιπτώσεις καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων, ορίζονται ως τιμές αναφοράς οι ισχύουσες τιμές του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

 Στο Ω.Κ.Κ.  λειτουργεί Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων, που καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα της πρόληψης και της διάγνωσης των νοσημάτων καρδιάς και προσφέρει σειρά εξετάσεων στα άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια που διαθέτει.

Ο προγραμματισμός των ραντεβού στο Ωνάσειο γίνεται από τη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλέφωνο 210 94 93 933 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 έως 16:00.

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ : Διεύθυνση : Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 356, Καλλιθέα τηλ. κέντρο 2109493000

 Υπενθυμίζεται ότι για κάθε επίσκεψη ή πραγματοποίηση διαγνωστικής εξέτασης στο Ωνάσειο είναι απαραίτητη η έκδοση παραπεμπτικού του ΕΔΟΕΑΠ. Τα εισιτήρια εισαγωγής για προγραμματισμένες νοσηλείες, εκδίδονται αφού οι ασφαλισμένοι καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αφού διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος και παραλαμβάνονται από τη Γραμματεία Αρχιάτρου στον 5ο όροφο, ώρες 08.00-16.00.

 Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ μετά την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή σύμβασης με το ΩΝΑΣΕΙΟ θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια στην κατεύθυνση παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματικής αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιλογές  των ασφαλισμένων του  και προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΤΣΗΣ                    ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ