ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο πολιτικής Υγείας που εφαρμόζει, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διευκολύνει τους ασφαλισμένους στη διαδικασία έγκρισης ειδικών θεραπειών για τα παιδιά τους , εντάσσει στο ιατρικό δυναμικό του Οργανισμού , την Παιδοψυχίατρο κα Μαρία Χρηστάκη από τη Δευτέρα  23 Μαΐου 2016.

Η Παιδοψυχίατρος του ΕΔΟΕΑΠ θα  δέχεται μόνο με ραντεβού κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 13:00-18:00 τους γονείς με τα παιδιά τους , προκειμένου να αξιολογήσει ειδικές θεραπείες (όπως λογοθεραπείες, εργοθεραπείες,ατομικές ή ομαδικές ψυχοθεραπείες, συμβουλευτική γονέων) που αφορούν σε διαταραχές των παιδιών-έμμεσων μελών του Οργανισμού βρεφονηπιακής και εφηβικής ηλικίας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ :

  • Πάντοτε στα ραντεβού ο ασφαλισμένος θα πρέπει να έχει μαζί του γνωματεύσεις /σχετικές εξετάσεις του παιδιού του.
  • Κατά την πρώτη επίσκεψη θα πρέπει απαραιτήτως να παρευρίσκεται  και το παιδί/έφηβος για τον οποίο ζητούνται οι θεραπείες , διαφορετικά δεν θα δίνονται εγκρίσεις.
  • Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου της διενέργειας ειδικών θεραπειών δεν απαιτείται υποβολή αίτησης προς το Δ.Σ. Η έγκριση θα δίνεται από την Παιδοψυχίατρο σύμφωνα με τις γνωματεύσεις που θα προσκομίζει ο ασφαλισμένος .
  • Για τις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη συνέχισης των ειδικών θεραπειών άνω του 1 έτους ,απαιτείται γνωμάτευση Διευθυντή ανάλογης ειδικότητας Κρατικού Νοσοκομείου και έγκριση του Παιδοψυχίατρου ΕΔΟΕΑΠ. Οι Ασφαλισμένοι θα πρέπει στη συνέχεια να υποβάλλουν τις Αιτήσεις τους στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων .  
  •  
  • Ο ασφαλισμένος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα αν δεν μπορεί να παρευρεθεί στο ραντεβού ή επιθυμεί να τροποποιήσει το ραντεβού του και να τηρεί με συνέπεια την ώρα προσέλευσης .

Το Γραφείο Παιδοψυχίατρου  βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του  κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ της οδού Ορμινίου 38.

Για τα ραντεβού σας μπορείτε να καλείτε στη γραμμή 15315 καθημερινά       (εκτός Σ/Κ) και ώρες 08.00-16.00. Για κάθε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Τομέα Υγείας Περίθαλψης και το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων .

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΟΕΑΠ