ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗN ΕΤΗΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα εφαρμογή η οποία ενεργοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας του ΕΔΟΕΑΠ και η οποία  παρέχει τη δυνατότητα  ηλεκτρονικής εκτύπωσης των βεβαιώσεων επικουρήσεων των συνταξιούχων του Οργανισμού για το φορολογικό έτος 2017.

Συγκεκριμένα οι συνταξιούχοι μπορούν να ενημερωθούν  και εάν τους είναι απαραίτητη να   εκτυπώσουν τη βεβαίωση  καθώς και την ανάλυση της μηνιαίας επικούρησης  μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής που βρίσκεται στην Ενότητα ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ–ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.

Προτεραιότητα της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ είναι η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και η κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων του νέου μεγάλου ΕΔΟΕΑΠ με την  ανάπτυξη σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Μέσω της νέας εφαρμογής καθώς και νέων ηλεκτρονικών εφαρμογών που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να επιτευχθεί απλούστευση και συντόμευση των διαδικασιών, μείωση των γραφειοκρατικών βαρών καθώς και εξοικονόμηση  χρόνου εξυπηρέτησης και διοικητικού κόστους.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης προκείμενου να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που παρέχει η νέα εφαρμογή και να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατοχή κινητού τηλεφώνου.

Σας επισημαίνουμε ότι για τη φετινή χρονιά οι βεβαιώσεις δεν θα σταλούν ταχυδρομικά. 

Σε κάθε περίπτωση , μην διστάσετε να απευθυνθείτε στις Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ για διευκρινήσεις ή συμπληρωματικές πληροφορίες στο τηλ.: 210 72 64700 πατήστε την επιλογή 2 Διοικητικές υπηρεσίες και στην συνέχεια πατήστε το 1 Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΑΝΤΖΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ