Νέα και ανακοινώσεις

ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ/ΣΥΜΒΙΩΝ

ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ/ΣΥΜΒΙΩΝ

Υπενθυμίζουμε ότι η περίθαλψη των συζύγων/συμβίων των ασφαλισμένων μας είναι ενεργή μέχρι την 13/12/2019 και η ασφάλιση των ενηλίκων τέκνων (άνω των 18 και έως 26 ετών)  μέχρι την 31/12/2019. Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν έγκαιρα να ανανεώσουν την ασφάλιση των εμμέσων μελών. Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός, εφαρμόζοντας τις καταστατικές του διατάξεις, μετά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες υποχρεούται να διακόψει την περίθαλψη των εμμέσων μελών που δεν θα έχουν επικαιροποιηθεί.

Η επικαιροποίηση των έμμεσων μελών πραγματοποιείται on online μέσω εφαρμογής η οποία δημιουργήθηκε και βρίσκεται στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού, www.edoeap.gr, προκειμένου να διευκολύνει τους ασφαλισμένους στην υποβολή αίτησης ανανέωσης των προστατευόμενων μελών τους, που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τονίζεται ότι η επικαιροποίηση αφορά ΜΟΝΟ τέκνα 18-26 ετών καθώς και συζύγους/συμβίους κάτω των 65 ετών και μόνο για αυτές τις περιπτώσεις μπορεί και πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Όπως έχει επισημανθεί στη σχετική ανακοίνωση στον ασφαλισμένο παρέχεται η δυνατότητα να μεταβαίνει στην καρτέλα με τα στοιχεία που διατηρεί ο Οργανισμός για να συμπληρώσει ή διορθώσει  τα  στοιχείων των εμμέσων μελών, καθώς επίσης και να «ανεβάσει» όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  που απαιτούνται για να ανανεωθεί η περίθαλψή τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ