Νέα και ανακοινώσεις

Νέα παιδοψυχίατρος στον ΕΔΟΕΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα παιδοψυχίατρος στον ΕΔΟΕΑΠ

 

Στο ιατρικό δυναμικό του ΕΔΟΕΑΠ εντάσσεται η παιδοψυχίατρος Σοφία Μανωλέσου.

Η παιδοψυχίατρος θα δέχεται με ραντεβού κάθε Τρίτη και Τετάρτη 14:00-19:00 τους ασφαλισμένους  και τα παιδιά τους ηλικίας έως 17 ετών,  προκειμένου να γνωματεύσει και να αξιολογήσει ειδικές θεραπείες (λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ατομικές ή ομαδικές ψυχοθεραπείες, συμβουλευτική γονέων κ.ά.).

Για ορισμό ραντεβού οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν καθημερινά (9:00-17:00) στις γραμμές 210 7264300 και  210 7264314.

Το ιατρείο της παιδοψυχιάτρου βρίσκεται  το κτήριο επί της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού  ( 4ος όροφος).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  • Κατά την πρώτη επίσκεψη θα πρέπει απαραιτήτως να παρευρίσκεται  και το παιδί/έφηβος για το οποίο ζητούνται οι θεραπείες. Πάντοτε στα ραντεβού ο ασφαλισμένος θα πρέπει να έχει μαζί του γνωματεύσεις/σχετικές εξετάσεις του παιδιού του.
  • Για τις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη συνέχισης των ειδικών θεραπειών άνω του 1 έτους, απαιτείται γνωμάτευση διευθυντή ανάλογης ειδικότητας κρατικού νοσοκομείου και έγκριση του παιδοψυχίατρου ΕΔΟΕΑΠ.
  • Ο ασφαλισμένος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα εάν δεν μπορεί να παρευρεθεί στο ραντεβού ή επιθυμεί να τροποποιήσει το ραντεβού του και να τηρεί με συνέπεια την ώρα προσέλευσης .

Υπενθυμίζεται ότι στον ΕΔΟΕΑΠ τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ και για αυτό ζητείται η πλήρης συμμόρφωση και συνεργασία των ασφαλισμένων.