ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

Μόνο στην ειδική εφαρμογή του ΕΔΟΕΑΠ η Ηλεκτρονική Υποβολή Δαπανών Υγείας

Μόνο στην ειδική εφαρμογή του ΕΔΟΕΑΠ

η Ηλεκτρονική Υποβολή Δαπανών Υγείας

 

Μόνο μέσω της εφαρμογής Ηλεκτρονική Υποβολή Δαπανών Υγείας μπορούν πλέον οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, που επιθυμούν την ηλεκτρονική εξυπηρέτησή τους, να αποστέλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Το έως τώρα email typ@edoeap.gr θα λειτουργεί αποκλειστικά για τυχόν ερωτήσεις σχετικές με τον ΤΥΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εφαρμογή -από τον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό- δίδει τη δυνατότητα  στους ασφαλισμένους να καταθέτουν τις αποδείξεις  (αρχεία jpeg, pdf κ.λπ.), που αφορούν σε ιατρικές δαπάνες (όχι οδοντιατρικές) και να ενημερώνονται μέσω email ή/και SMS για την εκκαθάριση του αιτήματός τους, το ποσόν που τους αναλογεί και το χρόνο εκταμίευσής του.

Η εφαρμογή βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του edoeap.gr και η χρήση της γίνεται μέσω των κωδικών taxisnet. Για τη διαδικασία παρέχονται αναλυτικές οδηγίες, βήμα προς βήμα.

Η εφαρμογή αφορά στις ιατρικές έως 200 ευρώ. Για μεγαλύτερα ποσά θα πρέπει να προσκομίζεται ή να αποστέλλεται η πρωτότυπη απόδειξη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Οργανισμό. Εξαίρεση στο πλαφόν αποτελούν μόνον περιπτώσεις  προεγκεκριμένων δαπανών από ιατρούς ειδικοτήτων ή ΔΣ (ειδικές θεραπείες παιδιών, ειδικά υλικά, υλικά διαβήτη, επιθέματα).

Όσοι επιθυμούν τη μη ηλεκτρονική υποβολή των δαπανών τους θα πρέπει είτε να τις αποστέλλουν ταχυδρομικά (ΕΔΟΕΑΠ, Ορμινίου 38 και Ηριδανού, 11528 Αθήνα, με την ένδειξη ΤΥΠ-Δαπάνες Υγείας) είτε να τις υποβάλλουν αυτοπροσώπως στην ίδια διεύθυνση.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται στο email  support@edoeap.gr.