ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.) προκειμένου να αντιμετωπίσει  ανάγκες του, προτίθεται να συνάψει εξάμηνη σύμβαση πλήρους απασχόλησης,  για  2 θέσεις Νοσηλευτών/τριών στην νοσηλευτική υπηρεσία στην Αθήνα.

Οι υποψήφιοι θα  πρέπει να έχουν τα κάτωθι προσόντα:

  1. Ελληνική υπηκοότητα (ή υπηκοότητα άλλου κράτους -μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
  1. Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ημεδαπής ή αλλοδαπής με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών όπου απαιτείται.
  1. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  2. Άριστη γνώση του Ελληνικού γραπτού και προφορικού λόγου.
  3. Ευρεία γνώση χρήσης πληροφοριακών συστημάτων υποστήριξης των καθηκόντων της θέσης.
  4. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες).
  5. Άλλοι τίτλοι σπουδών ή μεταπτυχιακές σπουδές, πιστοποιήσεις, σεμινάρια και η γνώση ξένων γλωσσών θα συνεκτιμηθούν.

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν:

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα ατομικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου και στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Αντίγραφα Πτυχίων των απαιτούμενων σπουδών.
  3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος.
  4. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ (ή βεβαίωση οριστικής απόλυσης από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού) για τους άνδρες.
  5. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατηρίου). Όταν πρόκειται για πολίτη κράτους µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται και επίσημη μετάφραση των δικαιολογητικών αυτών.
  6. Βιογραφικό Σημείωμα.
  7. Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία ο υποψήφιος θα δηλώνει υπεύθυνα, ότι όλα τα ατομικά στοιχεία και τα ουσιαστικά προσόντα που αναφέρει στο  βιογραφικό του  σημείωμα είναι αληθή και ότι θα προσκομίσει, εφόσον του ζητηθούν, τα σχετικά πιστοποιητικά – βεβαιώσεις.
  8. Επιθυμητές συστατικές επιστολές. 

ΕΠΙΛΟΓΗ

Η επιλογή θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων και των δικαιολογητικών που θα υποβάλουν οι υποψήφιοι, σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη, στην οποία θα κληθούν τηλεφωνικά όσοι εξ αυτών καλύπτουν βάσει του βιογραφικού τους τις απαιτήσεις της θέσης, από Πενταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία  έχει συγκροτηθεί με απόφαση Δ.Σ. του Οργανισμού.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Οι Αιτήσεις Υποψηφιότητας, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά και από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές μέχρι και 12 Ιανουαρίου 2022, με  ηλεκτρονική αλληλογραφία στην διεύθυνση info@edoeap.gr .

Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος να υπάρχει η ένδειξη: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ/ΤΡΙΑΣ.

Στο πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι,  οι αιτήσεις – βιογραφικά καθώς και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά τα οποία δεν θα προχωρήσουν σε πρόσληψη, με βάση την πολιτική διατήρησης του Οργανισμού, καταστρέφονται μετά την πάροδο ενός έτους από την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Πληροφορίες στα τηλ.:2107264396 κα Αντύπα,2107264368 κα Μπαμπαλιούτα.

TO Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ