ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ

 

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ (ΕΔΟΕΑΠ), προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του, προτίθεται να συνάψει σύμβαση ορισμένου χρόνου για 1 θέση  Ιατρού Ακτινοδιαγνώστη στην Αθήνα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα κάτωθι προσόντα:

  1. Ελληνική υπηκοότητα (ή υπηκοότητα άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης).
  2. Πτυχίο ΑΕΙ ημεδαπής ή αλλοδαπής με αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών όπου απαιτείται.
  3. Άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος.
  4. Τίτλο ιατρικής ειδικότητας
  5. Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων (για τους άνδρες).

 

Δικαιολογητικά:

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν:

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα ατομικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου και στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Πτυχίο ΑΕΙ . Σε περίπτωση πτυχίου πανεπιστημίου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο επίσημης μετάφρασης. Σε περίπτωση πτυχίου από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαιτείται επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του ξενόγλωσσου πτυχίου, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο επίσημης μετάφρασης και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αναγνώρισης από ΔΟΑΤΑΠ.
  3. Μεταπτυχιακός τίτλος επιθυμητός.
  4. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.
  5. Τίτλος ιατρικής ειδικότητας.
  6. Θα εκτιμηθεί η εμπειρία σε : Υπερήχους σώματος, Triplex αγγείων, Υπέρηχο μαστού, Ενδοκολπικό υπέρηχο, Γνωμάτευση κλασικού ακτινολογικού, Γνωμάτευση μαστογραφίας. Να περιγραφεί στο βιογραφικό.
  7. Βεβαίωση Ιδιότητας Μέλους Ιατρικού  Συλλόγου (στον οποίο είναι εγγεγραμμένος ο ιατρός και από την οποία να προκύπτει ο συνολικός χρόνος άσκησης του  επαγγέλματος, η ασκούμενη ειδικότητα και ο συνολικός χρόνος άσκησης αυτής).
  8. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α΄ (ή βεβαίωση οριστικής απόλυσης από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού.  Εάν στο τύπου Α΄ προκύπτει αναβολή στράτευσης, αυτή θα πρέπει να υπερβαίνει το έτος από την ημερομηνία λήξης της ανακοίνωσης των θέσεων).
  9. Πιστοποιητικό ελληνομάθειας. Οι πολίτες κρατών-µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό ελληνομάθειας επιπέδου Β2 από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ή από το Διδασκαλείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ή από το σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
    Δεκτές γίνονται επίσης βεβαιώσεις γνώσης της ελληνικής γλώσσας, οι οποίες έχουν χορηγηθεί  μετά από εξετάσεις ενώπιον αρμόδιας επιτροπής του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.).
  10. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας (ή του διαβατηρίου).Όταν πρόκειται για πολίτη κράτους-µέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαιτείται και επίσημη μετάφραση των δικαιολογητικών αυτών.
  11. Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναγράφονται αναλυτικά: α) η προϋπηρεσία, β) το επιστημονικό έργο (περιληπτική αναφορά), γ) το εκπαιδευτικό έργο. Ως προϋπηρεσία, νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος, σε καθήκοντα  ή έργα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητας που ζητείται. Για την απόδειξη των ουσιαστικών προσόντων που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα, απαιτείται η υποβολή επίσημων πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων.
  12. Γνώση χρήσης πληροφοριακών συστημάτων υποστήριξης των καθηκόντων της θέσης.
  13. Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία ο υποψήφιος δηλώνει υπεύθυνα ότι όλα τα ατομικά στοιχεία και τα ουσιαστικά προσόντα που αναφέρει στο συνημμένο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι θα προσκομίσει, εφόσον του ζητηθούν, τα σχετικά πιστοποιητικά-βεβαιώσεις.
  14. Επιθυμητές συστατικές επιστολές.
  15. Η γνώση ξένων γλωσσών θα συνεκτιμηθεί.

Η επιλογή θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων και των δικαιολογητικών που θα υποβάλουν οι υποψήφιοι σε συνάρτηση με ατομική συνέντευξη, στην οποία θα κληθούν τηλεφωνικά από Επιτροπή Αξιολόγησης. Η ακριβής ώρα συνεντεύξεως θα καθοριστεί με προσωπική επικοινωνία.

 

Υποβολή Υποψηφιότητας

Οι Αιτήσεις Υποψηφιότητας, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από πλήρες βιογραφικό σημείωμα, θα τύχουν απόλυτα εμπιστευτικού χειρισμού και θα γίνονται δεκτές μέχρι και 28 Φεβρουρίου 2023, με  ηλεκτρονική αλληλογραφία στην διεύθυνση info@edoeap.gr.

Στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος να υπάρχει η ένδειξη: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ.

 

Στο πλαίσιο της προστασίας προσωπικών δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι,  οι αιτήσεις – βιογραφικά καθώς και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά τα οποία δεν θα προχωρήσουν σε πρόσληψη, με βάση την πολιτική διατήρησης του Οργανισμού, καταστρέφονται μετά την πάροδο ενός έτους από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Πληροφορίες στα τηλ.:2107264396 κα Αντύπα, 2107264368 κα Μπαμπαλιούτα.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ