ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

Αναβαθμίζονται διαρκώς οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ και στη Βόρεια Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αναβαθμίζονται διαρκώς
 οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ
και στη Βόρεια Ελλάδα

 

Στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του και στη Βόρεια Ελλάδα προχωρεί ο ΕΔΟΕΑΠ, ενισχύοντας με υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό τις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Τομέας Υγείας και Περίθαλψης (ΤΥΠ) Θεσσαλονίκης ενδυναμώθηκε με νέο σύγχρονο έγχρωμο υπερηχοτομογράφο, που προσφέρει απεικονίσεις ιδιαίτερης ευκρίνειας. Υπάρχει, πλέον, η δυνατότητα εξέτασης του συνόλου των συμπαγών οργάνων, των μαλακών μορίων, αγγειακών δομών, καρδιάς, καθώς και πολλών άλλων οργάνων (έως και οφθαλμών) του συνόλου του ανθρώπινου σώματος.

Επίσης, αναβαθμίστηκε, η διαδικτυακή διασύνδεση των υπηρεσιών και λειτουργικών μέσων. 

Παράλληλα, μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των αναπάντητων τηλεφωνικών κλήσεων και επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες του ΤΥΠ με την  πρόσληψη ενός επιπλέον εργαζομένου, για την κάλυψη του διευρυμένου όγκου των ασφαλισμένων από όλη την περιοχή ευθύνης του υποκαταστήματος ΕΔΟΕΑΠ Βόρειας Ελλάδας (Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρο).

Το οδοντιατρικό τμήμα ενισχύθηκε με νέο συμπιεστή και καινούργια σύγχρονη οδοντιατρική έδρα, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις οδοντιατρικών εργασιών.

Ανανέωση του υφιστάμενου εξοπλισμού έγινε και στο φυσικοθεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης, με νέα, σύγχρονης τεχνολογίας, απαραίτητα μηχανήματα και εξαρτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η ανταπόκριση των ασφαλισμένων στις παροχές που προσφέρει ο ΕΔΟΕΑΠ στις εγκαταστάσεις του, λειτουργεί ανταποδοτικά, καθώς εξοικονομούνται πόροι που επενδύονται περαιτέρω.