Αθήνα 25 Φεβρουαρίου 2025
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προσωρινή αναστολή της συνεργασίας
ΕΔΟΕΑΠ με το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο
Λόγω εκτεταμένης ανακαίνισης του «Ευγενιδείου», αναστέλλεται προσωρινά η συνεργασία του ΕΔΟΕΑΠ με το Θεραπευτήριο.
Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το Ευγενίδειο (Παπαδιαμαντοπούλου 20, τηλ.: 210 7208100) έως και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025.
Όπως ενημέρωσε τον Οργανισμό η διοίκηση του Ευγενιδείου, η συνεργασία με τον ΕΔΟΕΑΠ αναστέλλεται έως το τέλος του χρόνου, λόγω «εκτεταμένης ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος έτους».
Σύμφωνα με σχετική επιστολή προς τον ΕΔΟΕΑΠ, η διοίκηση του Ευγενιδείου ευελπιστεί ότι «μετά το πέρας των εργασιών ανακαίνισης θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε την επανέναρξη της συνεργασίας», ενώ «ευχαριστεί τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για την έως τώρα αγαστή συνεργασία».
Έπειτα από παρέμβαση του Οργανισμού, τα προγραμματισμένα χειρουργεία του Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ και οι εν εξελίξει χημειοθεραπείες συνεχίζονται για όσο απαιτηθεί.