ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΑΙΑ

Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ

Κοινοποίηση Γραφείο Θεσσαλονίκης

Ονομάζομαι Ιωάννα Τερζή και είμαι έμμεσο μέλος στο ταμείο. Ο σύζυγός, Μενέλαος Παπαγιάννης είναι το κύριο μέλος και ο αριθμός μητρώου μας είναι ο 10229.

Σας στέλνω αυτή την επιστολή νια να συγχαρώ εκείνους που εμπνεύστηκαν αλλά και ενέκριναν το πρόγραμμα που αφορά την παροχή βοήθειας από μαίες σε μέλλουσες μητέρες. Μια από αυτές ήμουν πρόσφατα και εγώ. Σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για σπουδαία πρωτοβουλία της διοίκησης και των αρμοδίων προσώπων. Οι συναντήσεις αυτές ήταν πολύτιμες. Η μαία έδωσε σημαντικές και χρήσιμες οδηγίες ακόμη και στα πιο απλά πράγματα όπως για παράδειγμα αν έχουμε προμηθευτεί όλα όσα χρειαζόμασταν για το μωρό με την επιστροφή από το μαιευτήριο. Για μας που είμαστε νέοι γονείς κάθε συνάντηση ήταν μεγάλη υπόθεση.

Θα ήταν ωστόσο καλύτερα εάν υπήρχε η δυνατότητα αύξησης των ωρών διότι τόσο οι απορίες πριν όσο και μετά σε συνδυασμό και με πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν μετά από τη γέννα όπως π.χ. πως φροντίζουμε τον αφαλό του παιδιού ή πως ξεκινά ο θηλασμός θα προσέφεραν μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και αίσθημα επάρκειας στους γονείς.

Η μαία που βοήθησε εμάς ονομάζεται Αγγελική ΙΙολυζωίδου και είναι πια ένα αγαπητό πρόσωπο για την οικογένεια μας. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μας με τις γνώσεις στο αντικείμενο της. μας μετέδωσε την πίστη της πως όλα 0α γίνουν σωστά, κατεύνασε τις ανησυχίες μας ενώ η καλή της διάθεση μας έδωσε θάρρος, για τον ερχομό του παιδιού μας αλλά και το πρώτο διάστημα σε σχέση με τη φροντίδα του. Σας τονίζω δε πως οι ώρες- φορές που χρειάστηκα τη βοήθεια της ήταν περισσότερες από αυτές που καθορίζονται από το ταμείο. Ήρθε και ξαναήρθε στο σπίτι – οι τηλεφωνικές συνομιλίες  ήταν συχνότατες –  και  ποτέ δεν αρνήθηκε ή δε δυσανασχέτησε . Η ανιδιοτελής προσφορά της μας άφησε κατάπληκτους. Θεωρούμε τυχερούς τους εαυτούς μας και το παιδί μας που βρέθηκε κοντά μας. Την ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ευχαριστούμε τέλος, και εσάς και ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στο μέλλον βελτιωμένο και με αυξημένες ώρες.

Με τιμή
Ιωάννα Τερζή