ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

Διοικητική αναδιάρθρωση στον ΕΔΟΕΑΠ

Αγαπητοί /ές  Όλοι/ες

Στο εργασιακό βίο  του καθενός από εμάς  υπάρχει ή θα υπάρξει κάποια στιγμή, που έχει όνομα, σφραγίδα και υπογραφή. Είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής και δουλειάς και σίγουρα είναι στιγμή δύσκολη. Και γι αυτούς που φεύγουν, συχνά ακόμη και γι αυτούς που μένουν πίσω και αποχαιρετούν !

Άλλοι το λένε παραίτηση, άλλοι αποχώρηση, άλλοι συνταξιοδότηση. Είναι πάντα μια ημερομηνία λήξης που σημαίνει πολλά……

Από τη θέση μου ως Προέδρου  σας ανακοινώνω  ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού μας  με ιδιαίτερη συγκίνηση έκανε αποδεκτή  την παραίτηση του Διευθυντή του ΕΔΟΕΑΠ κου Φίλιππου Χριστόπουλου, στελέχους που αναδείχθηκε μετά από δεκαετίες σκληρής εργασίας μέσα από τα σπλάχνα του Ταμείου μας και το υπηρέτησε ευσυνείδητα σε όλες τις καλές, αλλά  και τις  δύσκολες στιγμές.

Ο Φίλιππος  είναι σημείο αναφοράς  στην ιστορία του Οργανισμού και  το ΔΣ έσπευσε να τιμήσει την απόφασή του να αποχωρήσει συνταξιοδοτούμενος  προτείνοντάς του  και αποφασίζοντας να παραμείνει για ένα τουλάχιστον έτος στη θέση του Συμβούλου της Διοικήσεως ώστε να μεταλαμπαδεύσει την πείρα  του στον αντικαταστάτη του.

Αρνούμαστε να πούμε ΑΝΤΙΟ σε ένα φίλο, συνάδελφο και συνεργάτη που στάθηκε, συμπαραστάθηκε και εργάστηκε σκληρά για τον ΕΔΟΕΑΠ, τους ασφαλισμένους και τις οικογένειες τους, αλλά και  στήριξε τους εργαζόμενους στο τιμόνι της Διεύθυνσης του Ταμείου, ανεξάρτητα από τις όποιες  ανά διετία αλλαγές στη Διοικητική ιεραρχία.

Ευχόμαστε στον Φίλιππο να έχει  στη συνέχεια μια ήρεμη και ξεκούραστη οικογενειακή ζωή και προσωπική ευτυχία για εκείνον και την οικογένειά του και προσβλέπουμε στη συνεργασία του για μια ήρεμη και επιτυχημένη μεταβίβαση  των αρμοδιοτήτων του, επ ωφελεία πάντα του ΕΔΟΕΑΠ και των μελών του.

Με αίσθημα ευθύνης το ΔΣ στη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε  -ομόφωνα επί των παρισταμένων μελών του – να ορίσειαναπληρώτρια διευθύντρια του ΕΔΟΕΑΠ την κυρία Βούλα Καραλή, συνάδελφο και στέλεχος εγνωσμένων ικανοτήτων, κύρους και αποτελεσματικότητας στον Τομέα ευθύνης της, που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1ης Δεκεμβρίου. Την ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ με ευχές για το καλύτερο και  κάθε επιτυχία στο νέο της ρόλο.

Με τα ίδια, φυσικά,  ανθρώπινα συναισθήματα η Διοίκηση αποχαιρετά  ένα ακόμη  ικανό στέλεχος του ΕΔΟΕΑΠ, που αποχωρεί  λόγω  συνταξιοδοτήσεως, αφού υπηρέτησε ευδόκιμα για χρόνια τον Οργανισμό, από τη θέση του προϊσταμένου λογιστηρίου και  τα τελευταία χρόνια έχοντας την ευθύνη του Τομέα Διοικητικού.

Ο Θανάσης Μουστακαλής σταθμίζοντας οικογενειακές υποχρεώσεις αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί και  του ευχόμαστε να απολαύσει, μετά από τόσα χρόνια  δουλειάς,  τη νέα φάση της ζωής του  με ηρεμία και αγάπη κοντά στους δικούς του. Η  από 1ης Δεκεμβρίου  παραίτησή του έγινε δεκτή από τη Διοίκηση, που ανέθεσε, με απόφασή της, τα καθήκοντα του στην κυρία Μαρία Γκιώνη, νέα Τομεάρχη Διοικητικού του ΕΔΟΕΑΠ, επίσης, από 1ης Δεκεμβρίου, με την ευχή όλων μας για επιτυχία  στα νέα της καθήκοντα. Τη θέση τηςΓραμματείας Διευθύνσεως ανέλαβε, ήδη, η κα Ρένια Σκλαβούνου.

Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ σταθμίζοντας  τις  υπηρεσιακές ανάγκες, την ευσυνείδητη παρουσία  και την  εργασιακή απόδοση των υπαλλήλων  κκ.Φωτεινής Βαζογιάννη  (τμήμα Αγγελιοσήμου)  και Νίκου Χαραλαμπόπουλου  (Λογιστήριο) αποφάσισε την προαγωγή τους στη θέση του Προϊσταμένου στο αντίστοιχο τμήμα στο οποίο ανήκουν και  με αρμοδιότητες που θα ανατεθούν μετά από συνεργασία του ΓΓ κ. Παν. Τσούτσια και της Τομεάρχη Οικονομικού κ. Ελ. Παπαϊωάννου, σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο Αγγελιοσήμου κ. Δημ. Πίππα .

Τέλος, το Διοικητικό  Συμβούλιο έκανε  δεκτή την  από 1ης Δεκεμβρίου και λόγω συνταξιοδοτήσεως παραίτηση της υπαλλήλου κας Κατ. Στεργίου  και όρισε   στη θέση της  τον  κ. Παναγιώτη Ράββα,  νέο ταμία του ΤΥΠ.

Το  πλήρες Οργανόγραμμα των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ  θα ανακοινωθεί σύντομα  μόλις ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση που προέκυψε από τις  παραπάνω παραιτήσεις και αναθέσεις νέων καθηκόντων.

Σύντομα, επίσης, θα είναι έτοιμο και θα κοινοποιηθεί το Οργανόγραμμα της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΕΔΟΕΑΠ, που επεξεργάζεται  ομάδα εργασίας  αποτελούμενη από μέλη της Διοίκησης του Οργανισμού  και του ΣΕΥΕ.

Αποχαιρετώντας όσους φεύγουν υποδεχόμαστε με ειλικρινή χαρά εκείνους που έρχονται για να αποδείξουν ότι η Οικογένεια των εργαζόμενων  του ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να  δώσει με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της  εμπιστοσύνης στο καλό παρελθόν του Ταμείου μας, της καλής  συνεργασίας  και της αποδοτικότητας,  ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της νέας εποχής  για ένα Ταμείο με σύγχρονο, διάφανο και ανθρώπινο πρόσωπο.

Επιτρέψτε μου να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε όλους  και όλες !

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ