ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΜΙΝΙΟΥ

Αγαπητές/οι Συνάδελφοι,

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αξιοποίησε το κτίριο επί της οδού Ορμινίου 38 και Ηριδανού που παρέμενε ανεκμετάλλευτο από το 2003. Οι εργασίες ανακατασκευής ολοκληρώθηκαν και το κτίριο παραδόθηκε προς χρήση. Οι αναμορφωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις του Οργανισμού αποτελούν πλέον ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονων ιατρικών και διοικητικών υπηρεσιών, αντάξιο με τις ανάγκες των ασφαλισμένων και το ρόλο που καλείται να έχει ο ΕΔΟΕΑΠ ως Ταμείο πρότυπο των ανθρώπων του Τύπου στη νέα εποχή.

Μέχρι το Σεπτέμβριο η αξιοποίηση των 2 ακινήτων του ΕΔΟΕΑΠ θα έχει ολοκληρωθεί και με τη διαρρύθμιση του κτιρίου της οδού Σισίνη που διαμορφώνεται έτσι σε αμιγές κτίριο παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα μέλη μας και τις οικογένειές τους.

Παρακάτω ενημερωθείτε για τις Διοικητικές και Ιατρικές  Υπηρεσίες που θα μεταφερθούν από το κτίριο της Σισίνη στην Ορμινίου. Συγκεκριμένα, στο κτίριο της οδού Ορμινίου θα λειτουργήσουν οι εξής υπηρεσίες:

  • ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ και νέο εκσυγχρονισμένο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ:

Θα στεγαστούν στο ισόγειο

  • ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

Θα στεγαστεί στο 1ο όροφο

  • ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΟΔΩΝ, ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΟΜΕΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ:

Θα στεγαστούν στο 2ο όροφο

  • ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ:

Θα στεγαστεί στο 2ο όροφο και στον ημιόροφο

  • ΤΥΠ

Θα στεγαστούν στον ημιόροφο το τμήμα των φαρμακείων και μέρος τμήματος της νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν τελευταία ημέρα στο κτίριο επί της Σισίνη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 και θαεπαναλειτουργήσουν στο κτίριο της Ορμινίου τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011.

Αμέσως μετά τη μετακίνηση των παραπάνω Υπηρεσιών, θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού στο κτίριο επί της οδού Σισίνη 18. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, το κτίριο θα παραδοθεί προς λειτουργία μέχρι το τέλος Αυγούστου 2011. Θα σας αποσταλεί νέα ανακοίνωση προς ενημέρωσή σας για τις εσωτερικές μετακινήσεις των Υπηρεσιών που θα συνεχίσουν να λειτουργούν στο κτίριο της Σισίνη.

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ στις πρόνοιες για το έργο της κτιριακής αξιοποίησης, ώστε να γίνει έγκαιρα, έντεχνα και με το οικονομικότερο για τον Οργανισμό μας τίμημα, μέσω ανοικτού διαγωνισμού, έχει συμπεριλάβει και ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης εργασιών ώστε από την υλοποίηση του έργου να έχει τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στις λειτουργίες του ΕΔΟΕΑΠ και οικονομίες κλίμακας σε όλο το φάσμα των οικονομικών, διοικητικών, ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών του.

Ευελπιστούμε πως η συγκεκριμένη αναδιάρθρωση θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δύο κτιρίων του ΕΔΟΕΑΠ προς όφελος των ασφαλισμένων, με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη του Οργανισμού.

 

Με εκτίμηση και χαιρετισμούς,Γιάννης ΜιχαλακούκοςΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΔΟΕΑΠ