ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ (Λόγω εργασιών κατά τους θερινούς μήνες)

Αγαπητές/οι Συνάδελφοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ολοκλήρωσε ήδη το παλαιό κτίριο επί της οδού Ορμηνίου 38 και Ηριδανού που παρέμενε  ανεκμετάλλευτο από το 2003 και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία αναδιαρρύθμισης των χώρων του κτιρίου στη Σισίνη με στόχο την εύρυθμη λειτουργία τους και την πλήρη αξιοποίησή τους.

Παρακάτω, ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τις εσωτερικές μετακινήσεις Υπηρεσιών που θα πραγματοποιηθούν στο κτίριο της Σισίνη.

Παρακαλούμε, πριν επισκεφθείτε τον ΕΔΟΕΑΠ, διαβάστε προσεκτικά τα κατωτέρω ή επικοινωνείτε για διευκρινήσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ειδικότερα:

  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:

Όπως κάθε καλοκαίρι το Μικροβιολογικό μας εργαστήριο διακόπτει τη λειτουργία του για ένα χρονικό διάστημα λόγω των απαραίτητων εργασιών ασφάλειας, υγιεινής και συντήρησης των μηχανημάτων και αναλυτών. Φέτος το διάστημα αυτό θα είναι μεγαλύτερο λόγω των εργασιών αναδιαρρύθμισης για τις οποίες έχετε ήδη ενημερωθεί.

Έτσι, τo  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟθα παραμείνει κλειστό από  τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011.Το νέο σύγχρονο μικροβιολογικό εργαστήριο θα επαναλειτουργήσει την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 τηρώντας πάντα υψηλό επίπεδο ποιότητας με την εφαρμογή συστημάτων εσωτερικού και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Κατά συνέπεια, για την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων μικροβιολογικών εξετάσεων την περίοδο που το Μικροβιολογικό εργαστήριο του ΕΔΟΕΑΠ παραμείνει κλειστό, θα πρέπει να απευθύνεστε σε συμβεβλημένα κέντρα μετά την έκδοση βεβαίως των σχετικών παραπεμπτικών από τους Ιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επισκέπτεστε την ενότητα «Συμβεβλημένοι Ιατροί-Διαγνωστικά Κέντρα» στο διαδικτυακό μας χώρο ,καθώς και τον επικαιροποιημένο Οδηγό Συμβεβλημένων που σας έχει ήδη σταλεί.

Σας θυμίζουμε ότι οι παρακλινικές εξετάσεις κοστολογούνται βάσει τιμών Προεδρικού Διατάγματος αφαιρούμενης της συμμετοχής που είναι : 20% για τους εν ενεργεία, 5% για τους συνταξιούχους και μηδενική συμμετοχή για τους καρκινοπαθείς ασφαλισμένους μας . Για την αποφυγή κάθε προβλήματος που ίσως προκύψει, θα ήταν σκόπιμο για διευκρινίσεις σχετικά με το ύψος της δαπάνης της κάθε εξέτασης να απευθύνεστε στα συμβεβλημένα εργαστήρια που έχετε επιλέξει πριν πραγματοποιήσετε  τις απαιτούμενες εξετάσεις.

  • ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:

Το επεμβατικό ιατρείο θα μεταφερθεί στον 4ο όροφο. Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του στον 3ο όροφο θα είναι η Τρίτη 12 Ιουλίου 2011.Το νέο υπερσύγχρονο επεμβατικό Ιατρείο θα επαναλειτουργήσει στον 4ο όροφο την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011.

  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΙΑΤΡΟΥ:

Ο Αρχίατρος μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011, θα δέχεται τους ασφαλισμένους στον 3ο όροφο. Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 το γραφείο του Αρχιάτρου μεταφέρεται πλέον μόνιμα στον 5ο όροφο.

  • ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:

Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 έως και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011, ο παιδίατρος εξετάζει τους μικρούς ασθενείς μας στον 3ο όροφο του κτιρίου.

Ο κ.Μουστάκας, κατά τη διάρκεια της απουσίας του (20/6/2011-5/7/2011) αναπληρώνεται από τους παιδιάτρους κα Κορμά και κ.Τσουβαλά.

Το νέο παιδιατρικό ιατρείο θα επαναλειτουργήσει στο νέο χώρο του  1ου ορόφου τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011.

  • ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:

Το καρδιολογικό ιατρείο θα λειτουργήσει στο 2ο όροφο μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011. Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 θα επαναλειτουργήσει στον 3ο όροφο, στο χώρο που βρισκόταν μέχρι τώρα το γραφείο του Αρχιάτρου.

  • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:

Το ενδοκρινολογικό ιατρείο θα λειτουργήσει στο 2ο όροφο μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011. Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011 θα επαναλειτουργήσει στον 3ο όροφο.

  • ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ:

Το γυναικολογικό ιατρείο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του στο 2ο όροφο . Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά πρωτίστως την προστασία και την προαγωγή της υγείας των ασφαλισμένων, καταβλήθηκε από τις Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση. Έτσι, μετά από συνεννόηση της Διοίκησης με την κατασκευάστρια εταιρία ΕΤΒΟ ΑΕ , παρά την ανάγκη για αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και τις εντατικές εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή τη χρονική περίοδο, αποφασίστηκε να μην διακοπεί καθόλου η λειτουργία του Γυναικολογικού όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Εξαιρείται το διάστημα από 16/8 έως 19/8 λόγω των κανονικών άδειων των Ιατρών και της μη δυνατότητας – λόγω καλοκαιριού – διενέργειας γυναικολογικών εξετάσεων (τεστ ΠΑΠ, λήψεις καλλιεργειών, βιοψιών κλπ).

Αξίζει να σημειωθεί, καθώς ολοκληρώνεται το σημαντικό έργο της αξιοποίησης και αναδιαρρύθμισης του κτιρίου, πως η Διοίκηση του Οργανισμού με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους ασφαλισμένους-μέλη του ΕΔΟΕΑΠ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύγχρονες τεχνολογίες και συστήματα διαχείρισης ποιότητας .

Για όλες τις προγραμματισμένες εσωτερικές μετακινήσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε έγκαιρη ενημέρωση.

Με τη βεβαιότητα της κατανόησής σας και της συνεργασίας σας για τη ομαλή διεκπεραίωση των εργασιών αναδιαρρύθμισης των κτιρίων, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία και ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη για κάθε ενόχληση που πιθανόν να δημιουργηθεί στο πρόγραμμά σας από τις εργασίες ολοκλήρωσης του έργου.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΟΕΑΠ