ΑΘΗΝΑ: Σισίνη 18 & Ηριδανού Τ.Κ. 115 28 | Τ.: 210 7264700 F.: 210 7293631 (κεντρικό κτήριο), Ορμινίου 38 Τ.Κ. 115 28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 43 Τ.Κ. 546 23 | Τ.: 2310 278271 (κεντρικό κτήριο), Βασ. Ηρακλείου 40 Τ.Κ. 546 23 (φυσικοθεραπευτήριο) Τ: 2310 278249

Οδηγίες συμμετοχής απομακρυσμένα στη Γενική Συνέλευση μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας

Οδηγίες Συμμετοχής

Για να εισέλθετε στην ζωντανή αναμετάδοση της ΓΣ, παρακαλούμε όπως αρχικά ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ και ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ τη Συλλογή και Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για τους σκοπούς της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και εν συνεχεία κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο της αρχικής σελίδας.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Με την είσοδο σας, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα 5 πρώτα ψηφία του ΑΜ (αριθμό μητρώου) στον ΕΔΟΕΑΠ και τον ΑΜΚΑ προκειμένου να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία σας για την Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ. Εάν ο ΑΜ είναι της μορφής π.χ. 856 θα πρέπει να προσθέσετε δύο μηδενικά στην αρχή (π.χ. 00856).

Πατήστε ΣΥΝΔΕΣΗ για να συνεχίσετε.

 

Ψηφοφορία

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης θα παρακολουθείτε την Γενική Συνέλευση μόλις αυτή ξεκινήσει, ενώ στην ίδια σελίδα και στην αριστερή πλευρά θα σας ζητηθεί να κάνετε την επιλογή ψήφου για όλα τα θέματα, όταν ανοίξει η διαδικασία της ψηφοφορίας (βλ. παρακάτω).

 

Θα μπορείτε να υποβάλετε την ψήφο σας (ΥΠΕΡ, ΚΑΤΑ ή ΛΕΥΚΟ) ανά θέμα ή μαζικά για όλα τα θέματα. Με την επιλογή της ψήφου σας, θα εμφανιστεί το μήνυμα ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΨΗΦΟΥ. Η ψήφος σας έχει καταμετρηθεί. Στο τέλος της ψηφοφορίας θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Την έναρξη της ψηφοφορίας θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Γ.Σ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Λίστα Ομιλητών

Παρακαλούμε όπως μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο δεξιά της αρχικής οθόνης για να προστεθείτε στην λίστα των ομιλητών.

 

Εγγραφή στη Λίστα Ομιλητών


Παρακαλούμε καταχωρήστε ορθά τα στοιχεία σας και επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο για να θέσετε την ερώτηση σας.

Μόλις εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο, η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί και παρακαλείστε να κλείσετε το παράθυρο για να επιστρέψετε στην ζωντανή αναμετάδοση.

Η λίστα των ομιλητών θα εμφανίζεται καθ’ όλη την διάρκεια και θα ανανεώνεται αυτόματα στην αριστερή σας οθόνη στο παρακάτω πεδίο.

Tα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα εμφανίζονται καθ’ όλη την διάρκεια στην αριστερή σας οθόνη στο παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε εάν επιθυμείτε να τα κατεβάσετε ή να τα εκτυπώσετε. Για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη πατήστε πάλι το εικονίδιο (i).

 

 

Σύνδεση μέσω τηλεφώνου

Eάν έχετε επιλέξει το τηλέφωνο για να μιλήσετε, ο operator θα σας καλέσει πίσω στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει μόλις έρθει η σειρά σας, βάσει λίστας ομιλητών για να σας συνδέσει στην ζωντανή αναμετάδοση. Θα είστε σε κατάσταση σίγασης μέχρι να έρθει η στιγμή να υποβάλετε την ερώτηση σας. Ο operator θα σας ενημερώσει αναλόγως και όταν έρθει η σειρά σας, θα σας συνδέσει απευθείας με την Γ.Σ. Παρακαλούμε βάλτε σε σίγαση (Mute) την παρουσίαση για να ακούγεται καθαρά η ομιλία σας (βλ. παρακάτω).

 

 

Σύνδεση μέσω Βίντεο

Εφόσον έχετε εγγραφεί στην λίστα των ομιλητών και έχετε επιλέξει να συνδεθείτε μέσω βίντεο, θα σας καλέσει με την σειρά ο operator και θα σας δώσει οδηγίες για να πατήσετε αρχικά στο σύνδεσμο που θα υπάρχει στην οθόνη σας για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του C-Meeting. Μόλις πατήσετε το σύνδεσμο, αυτόματα η παρουσίαση θα τεθεί σε κατάσταση σίγασης (Mute) ώστε να ακουστεί καθαρά η ομιλία σας.

 

Μόλις πατήσετε την σύνδεση μέσω βίντεο θα εμφανιστεί αυτή η σελίδα. Προτείνεται πριν την καταχώρηση των στοιχείων σας (όνομα, επίθετο) όπως κάνετε κλικ στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας “test my device” για να τεστάρετε τον εξοπλισμό και την σύνδεση σας πριν σας δοθεί ο λόγος.

 

 

Παρακαλούμε όπως επιλέξετε τα σημεία που εμφανίζονται παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνο, η κάμερα, τα ηχεία και το δίκτυο λειτουργούν ομαλά. Εν συνεχεία, επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη καταχωρήστε τα στοιχεία σας και πατήστε join.

 

Πατήστε το “χεράκι” πάνω στην μπάρα για να ζητήσετε τον λόγο και να υποβάλετε την ερώτηση σας.
Το χεράκι θα αλλάξει χρώμα σε άσπρο (βλ. παρακάτω).
Ο operator μόλις δει το “χεράκι” πατημένο, θα σας συνδέσει με την ΓΣ ανακοινώνοντας το όνομα σας.

 

Μόλις εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο πατήστε continue” για να συνεχίσετε.  Βεβαιωθείτε ότι η μπάρα του video είναι ενεργή (οn).

 

Μόλις ολοκληρώσετε την ομιλία σας, παρακαλούμε πατήστε στο κόκκινο εικονίδιο για να βγείτε από την βιντεοδιάσκεψη, και να επιστρέψετε στην ζωντανή αναμετάδοση της ΓΣ. Μην ξεχάσετε να ανοίξετε πάλι τον ήχο!!!

 

Γραπτές Ερωτήσεις

Για να υποβάλετε την γραπτή σας ερώτηση, χρησιμοποιήστε το αντίστοιχο πεδίο που βρίσκεται κάτω δεξιά της αρχικής οθόνης (έως 1000 χαρακτήρες) και πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΧΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ. (η επιλογή αυτή συστήνεται για χαμηλότερη κατανάλωση δεδομένων).

 

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ

 

Τεχνική υποστήριξη

Για τεχνική υποστήριξη αναφορικά με την σύνδεση σας στην ζωντανή αναμετάδοση καλέστε στο: +30 210 94 60 803

Για θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας στοιχεία (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) παρακαλούμε καλέστε στο 210 7264700 – Επιλογή 9 ή στείλτε email στο support@edoeap.gr

 

ΕΔΟΕΑΠ_Οδηγίες_Συμμετοχής_ΓΣ