Εκδηλώσεις συναδέλφων

Μουσική παρουσίαση: Ερωτική Απόδραση της Κικής Σεγδίτσα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΔΟΕΑΠ

Η ποιητική συλλογή “Ερωτική Απόδραση” της δημοσιογράφου Κικής Σεγδίτσα, από τις εκδόσεις “Βεργίνα” παρουσιάζεται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18, στον 1ο όροφο), την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, στις 19:30.

Για τη ποιήτρια Κική Σεγδίτσα και το βιβλίο θα μιλήσουν ο κ. Γιάννης Μεταξάς, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καπελετζή, η Σοφία Σωτηρίου, σεναριογράφος – ηθοποιός και ο Μηνάς Βιντιάδης, συγγραφέας – δημοσιογράφος. Στίχους θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Αλεξανιάν και Τέλης Ζώτος, η μουσικολόγος Χάρις Τσαλπαρά θα συνοδεύσει στο πιάνο. Τραγουδούν οι: Βασίλης Ντάτσος και Χάρις Τσαλπαρά.

Η “ερωτική” ποίηση της Κικής Σεγδίτσα, έρχεται να προσφέρει κουράγιο για ν’ αντιπαλέψουμε  την εισβολή της μιζέριας, σε  αυτή τη σκοτεινή περίοδο που όλοι βιώνουμε. Ο έρωτας ανθίζει  και μέσα από τις πιο τραγικές καταστάσεις. Είναι πηγή δύναμης και ελευθεριας. Άλλωστε η τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή της και ειδικότερα η ποίηση, ο ποιητής, ένα σκοπό έχει, να  μας «κάνει ένα» με την πραγματικότητα που βιώνουμε. Ο έρωτας, όπως και η ζωή, είναι ένας αναπόφευκτος κύκλος διεκδίκησης, μεγαλείου και πτώσης…

Δείτε την Πρόσκληση στην εκδήλωση

Δείτε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου για το βιβλίο “Ερωτική Απόδραση”

Δείτε το συνημμένο αρχείο